Home page Compania Concept SalonTV ClinicTV InmedioTV Portofoliu Clienţi Contact

Concept

FaceToFace este o companie care dezvoltă medii de publicitate televizată indoor, în locații premium, folosind monitoare LCD de diferite dimensiuni, strategic amplasate chiar în faţa clienţilor.

Conceptul presupune amplasarea acestor LCD-uri în locații cât mai vizibile. Monitoarele pe care emite SalonTV sunt amplasate în dreptul oglinzilor din faţa scaunelor pe care clienţii stau atunci când sunt la tuns, coafat, manichiură, pedichiură, îngrijire corporală etc. Distanţa dintre client şi LCD-uri este de maxim 50-70 cm. Monitoarele ClinicTV sunt amplasate în zonele de așteptare din clinicile medicale, exact în fața scaunelor.

FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU CLIENŢII

FaceToFace oferă mai mult decât alte medii de publicitate, LCD-urile fiind amplasate la nivelul privirii clienţilor din saloanele de înfrumuseţare și în fața clienților din clinicile medicale. LCD-urile FaceToFace vă oferă o expunere singulară, fără a suprapune reclamele altor branduri în acelaşi timp, cum se întâmplă în cazul altor suporturi media (rame, afişe, postere, roll-up, stickere etc).

Conţinutul programului TV este captivant şi clientul îl va urmări garantat, fiind singura informaţie video pe care acesta o poate urmări în timpul de aşteptare.

TARGET

FaceToFace emite, prin cele două televiziuni, în cele mai cunoscute saloane de înfrumusețare din București/Iași și în 12 clinici medicale Regina Maria. Aceste locații sunt frecventate de o clientelă selectă, o nișă bine definită, greu de atins de alte canale media.

Audiența SalonTV + ClinicTV este formată din:

 • 90.000 persoane
 • venituri medii și mari
 • studii superioare
 • mediul urban
 • persoane cu putere de decizie în achiziționarea de bunuri și servicii, cu funcții de conducere
 • persoane pentru care imaginea personală este importantă
 • persoane preocupate de adoptarea unui stil de viață sănătos
 • SalonTV are o audiență de 60.000 persoane (femei, în proporție de 97%, vârsta între 25-54 ani)
 • ClinicTV are o audiență de 30.000 persoane (femei 66%, bărbați 34%, vârsta între18-50 ani)

 

CE CONŢINE PROGRAMUL TV?

Formatul programului TV este adaptat fiecărei rețele. SalonTV abordează un format lifestyle feminin, divertisment, iar ClinicTV are un format info medical, divertisment. Programele TV pentru cele două rețele au rubrici special concepute cu scopul captivării atenţiei clienţilor, oferindu-le un mod plăcut de petrecere a timpului de aşteptare.

Astfel, sunt difuzate rubrici de interes pentru clienţi, ca: Sănătate, Sfaturi de modă / shopping / machiaj, Horoscop, Ştiri mondene, Vremea, Evenimente şi ştiri locale, Glume, Ştiaţi că?, informații despre clinicile medicale etc. Între aceste rubrici sunt inserate calupuri publicitare.

Durata programului tv este adaptată timpului de așteptare din saloanele de înfrumusețare și din clincile medicale. Programul SalonTV are o durată de 60 minute, iar programul ClinicTV are o durată de 20 minute, fiind difuzate repetitiv, pe tot parcursul orelor de funcţionare a saloanelor/clinicilor medicale. Actualizarea programului se face săptămânal prin internet.

POSIBILITĂȚI DE PROMOVARE

FaceToFace oferă mai multe variante de promovare, prin intermediul celor două televiziuni SalonTV și ClinicTV:

 • spoturi video care pot fi difuzate cu o frecvență de 5, 10, 20 sau 30 minute.
 • colaj imagini: reclama va fi alcătuită dintr-o înșiruire de imagini, difuzate un după alta.
 • advertorial: acesta poate lua forma unei rubrici integrate în programul TV.
 • rubrică personalizată:rubricile deja existente în program pot fi branduite cu logo-ul dumneavoastră.

Contactați-ne pentru a găsi împreună cea mai potrivită și eficientă modalitate de promovare pentru compania dumneavoastră.

© 2011 FaceToFace SRL. Toate drepturile rezervate.


Televiziunea din saloanele
de înfrumuseţare de lux

www.SalonTV.ro

www.FaceToFace.ro

Televiziunea din clinicile
medicale private

www.ClinicTV.ro