Home page Compania Concept SalonTV ClinicTV InmedioTV Portofoliu Clienţi Contact

Compania

Fondată în 2008, FaceToFace este axată pe dezvoltarea mediilor de publicitate indoor, în locații premium. Mediile de publicitate folosite sunt display-uri video digitale pe care le amplasăm față în față cu clienții, cu o rată vizualizare a reclamelor de peste 90%.

Am lansat pentru prima dată în Romania o televiziune cu circuit închis care emite doar în saloanele de înfrumusețare de lux - SalonTV, folosind monitoare amplasate lângă oglinzi. Primul oraș acoperit a fost Iași – lansarea în 2008, după care am dezvoltat rețeaua și în București – lansarea în martie 2011. Cele 31 saloane de lux din Iași și 50 saloane de lux din București transmit în fața a peste 60.000 femei cu venituri medii și mari.

Datorită succesului înregistrat de SalonTV și pentru a extinde audiența, în octombrie 2011 am încheiat un parteneriat cu rețeaua de clinici medicale private Regina Maria. Noua televiziune cu circuit închis, ClinicTV, este difuzată în 13 clinici Regina Maria din București, folosind 50 monitoare.

Cu o rețea de peste 300 display-uri video (peste 250 monitoare SalonTV și 50 monitoare ClinicTV), FaceToFace este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de digital signage din România.

Cele două televiziuni, SalonTV și ClinicTV au o audiență lunară de peste 90.000 persoane cu venituri medii și mari, studii superioare, din mediul urban.

Dorim să ne dezvoltăm în continuare în cât mai multe locații premium, traficate de o clientelă selectă, o nișă bine definită, care nu poate fi atinsă de alte canale media.

© 2011 FaceToFace SRL. Toate drepturile rezervate.


Televiziunea din saloanele
de înfrumuseţare de lux

www.SalonTV.ro

www.FaceToFace.ro

Televiziunea din clinicile
medicale private

www.ClinicTV.ro